PyCharm 1.5.1 error when running test

Hi,

I just upgraded to Pycharm 1.5.1 and am getting the following error:

Traceback (most recent call last):

  File "C:\devtools\ide\Python\PyCharm\bin\PyCharm-1.5.1\helpers\pycharm\utrunner.py", line 125, in ?

    all.addTests(testLoader.loadTestsFromModule(module))

  File "C:\devtools\ide\Python\PyCharm\bin\PyCharm-1.5.1\helpers\pycharm\nose_helper\loader.py", line 79, in loadTestsFromModule

    elif isfunction(test) and self.selector.wantFunction(test):

  File "C:\devtools\ide\Python\PyCharm\bin\PyCharm-1.5.1\helpers\pycharm\nose_helper\selector.py", line 50, in wantFunction

    if len(arguments.args) or arguments.varargs or arguments.keywords:

AttributeError: 'tuple' object has no attribute 'args'

Anyone else?  I thought I'd post here first before Youtrack

I'm running:

- xp pro

- python 2.4.4

- pycharm 1.5.1

didn't notice this in pycharm 1.2.x

2 comments

Hello,

Please do post the issue in YouTrack. Looks like we've broken compatibility

with Python 2.4; we'll fix this in the 1.5.2 update.

I just upgraded to Pycharm 1.5.1 and am getting the following error:

Traceback (most recent call last):

File

"C:\devtools\ide\Python\PyCharm\bin\PyCharm-1.5.1\helpers\pycharm\utru

nner.py", line 125, in ?

all.addTests(testLoader.loadTestsFromModule(module))

File

"C:\devtools\ide\Python\PyCharm\bin\PyCharm-1.5.1\helpers\pycharm\nose

_helper\loader.py", line 79, in loadTestsFromModule

elif isfunction(test) and self.selector.wantFunction(test):

File

"C:\devtools\ide\Python\PyCharm\bin\PyCharm-1.5.1\helpers\pycharm\nose

_helper\selector.py", line 50, in wantFunction

if len(arguments.args) or arguments.varargs or arguments.keywords:

AttributeError: 'tuple' object has no attribute 'args'

Anyone else?  I thought I'd post here first before Youtrack

I'm running:

- xp pro

- python 2.4.4

- pycharm 1.5.1

didn't notice this in pycharm 1.2.x

---

Original message URL:

http://devnet.jetbrains.net/message/5306207#5306207

--

Dmitry Jemerov

Development Lead

JetBrains, Inc.

http://www.jetbrains.com/

"Develop with Pleasure!"

0

Hello,

please, try to check "Inspect only subclasses of ..." checkbox in your run configuration.

Also you can check this checkbox in Run/Debug Configurations->Defaults->Python's unittest,

so unittest configuration provider(Ctrl+Shift+F10) could create proper configurations.

0

Please sign in to leave a comment.