Problems with the latest plugin?

Hi all.

I'm using version 0.5.627 of the plugin and noticed a few problems.

1) Ctrl-click on a constructor that only has one definition always brings up two choices (that are the same apart from a missing icon) instead of going straight to the class.

2) When I paste something in, sometimes the suggestions that pop up for the import have nothing to do with the code I am pasting in. This happens even when no imports are required.

3) Ctrl-N and then type in a class name sometimes brings up 2 options (or 4 when I have an object defined) even though there should only be 1 (or 2 if object included) class.

4) When you press ctrl-alt-shift-s to bring up the module settings, there is a 5 second pause before it appears. This may be an idea problem.


Is anyone else seeing these?

Thanks, Nick.

6 comments
Comment actions Permalink

1) It's fixed now.
2) It's slightly improved now.
3) It's IDEA API problem. And unfortunately it will be fixed only in IDEA 12.
4) It's probably IDEA problem. You can try to take snapshot.

0.5.627 is too buggy. New version will be uploaded today. And one more version with more fixes will be uploaded this Saturday.

Best regards,
Alexander Podkhalyuzin.

0
Comment actions Permalink

As always, thanks for the quick response.

Nick.

0
Comment actions Permalink

I updated plugin today and "Find usages" does not find anything now. Invalidate caches fixed it.

0
Comment actions Permalink

Can you attach IDEA log file?
Maybe it can be similar to http://devnet.jetbrains.net/message/5458236#5458236

Best regards,
Alexander Podkhalyuzin.

0
Comment actions Permalink

Index rebuild solved it. I attached two places from log file with exceptions



Attachment(s):
IdeaException2.txt.zip
IdeaException1.txt.zip
0
Comment actions Permalink

Yes, your storages was corrupted. And it seems it's not related to Scala plugin.

Best regards,
Alexander Podkhalyuzin.

0

Please sign in to leave a comment.