Cannot Start Debugger

Hello,

I'm trying to use the debugger with RubyMine, and get the following error:

/Users/robert/Source/jruby-1.7.8/bin/jruby --2.0 -X+O -J-Djruby.compile.mode=OFF -J-Djruby.debug.fullTrace=true -e at_exit{sleep(1)};$stdout.sync=true;$stderr.sync=true;load($0=ARGV.shift) /Users/robert/Source/jruby-1.7.8/lib/ruby/gems/shared/gems/ruby-debug-ide-0.4.22/bin/rdebug-ide --disable-int-handler --port 57090 --dispatcher-port 57091 -- /Users/robert/Development/ruby/beast/bin/rails server -b 0.0.0.0 -p 3000 -e development
Exception in thread "RubyThread-2: /Users/robert/Source/jruby-1.7.8/lib/ruby/gems/shared/gems/ruby-debug-ide-0.4.22/lib/ruby-debug-ide.rb:103" java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1
 at org.jruby.runtime.ThreadContext.getCurrentFrame(ThreadContext.java:447)
 at org.jruby.runtime.ThreadContext.getFrameKlazz(ThreadContext.java:586)
 at org.jruby.internal.runtime.RubyRunnable.run(RubyRunnable.java:96)
 at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)



I am using jruby 1.7.8 in 2.0 mode, on osx mavericks, and have installed the ruby-debug-ide version 0.4.22 gem, but still to no avail.  Any idea what I might be doing wrong?

Thanks!

-Robert
4 comments
Comment actions Permalink

Are you able to start server w/o debugger?

0
Comment actions Permalink

Yeah, starting the server normally works just fine, only problem is with starting it with the debugger.

0
Comment actions Permalink

Hi,

could you please check if the problem is reproducible with newly created rails app.  If it is please file a bug about this problem in our tracker http://youtrack.jetbrains.com/issues/RUBY

Thanks in advance, Oleg.

0
Comment actions Permalink

Hi Oleg,

This is on a newly created rails app "Rails 4.0.2", so I'll just make a new bug report.

Thanks!

-Robert

0

Please sign in to leave a comment.