RM is always starting the default browser

I'm trying to use a different browser. But RM is always starting the default brwoser (Firefox). I tried to set the "Use" setting in the preferences with the Chrome executable. It is not working.

http://content.screencast.com/users/resb/folders/Jing/media/b02f0b02-db33-4097-9188-57461da2cb77/00000006.png

I'm on a Mac OS X 10.6.8. RM version is 107.315.

I created a ticket with the suggestion to set the desired browser in the Run/Debug configuration. This way it would be much easier to select the browser for the current debug session.

Any suggestions?

4 comments
Comment actions Permalink

Here is the request: http://youtrack.jetbrains.net/issue/RUBY-8826

Please do not forget updating thread with reported issues, this should simplify possible troubleshouting for others.

0
Comment actions Permalink

That"s my feature request. Right. But what is about the issue that always the default browser is used without using the browser (Chrome in my case) set?

Is this an issue or am I doing something wrong? Really like/need to use a different browser from time to time.

0
Comment actions Permalink

Yep, using default browser instead of configured one is definitely a bug, could you please file a separate bug report for this?
In this case you'll get notified once it is fixed.

Regards,
Oleg

0
Comment actions Permalink

For the records. Here is the reported issue.

http://youtrack.jetbrains.net/issue/RUBY-8842

0

Please sign in to leave a comment.