EAP 1347 install : configuration lost?

I just installed EAP 1247 and my configuration info seems to have gotten lost. Other EAP upgrades did
not do this and I noticed there was a configuration directory change in this release. The question is
how to recover my color and font choices etc. I'm on windoze.
Thanks,
Gordon

3 comments

Hello Gordon,

I just installed EAP 1247 and my configuration info seems to have gotten lost. Other EAP upgrades did
not do this and I noticed there was a configuration directory change in this release. The question is
how to recover my color and font choices etc. I'm on windoze

Indeed, we have changed configuration folder to allow users have EAP and prevoiusly released version simultaneously.
To restore settings, please copy .RubyMine10 folder content to .RubyMine15.
Hope this help.

Regards,
Oleg

0

Oleg,
The directory copy seems to have worked, a bit awkward though I might say.
Otherwise I am having a great time with RubyMine.
Thanks for the good work.
Gordon

0

Hello Gordon,

The directory copy seems to have worked, a bit awkward though I might say.

Otherwise I am having a great time with RubyMine.
Thanks for the good work.

Glad to hear, develop with pleasure:)

We definitely will make RubyMine 1.5 ask or look for old configuration settings folder to make migration to new version easier.
I've filled an issue for this: http://www.jetbrains.net/jira/browse/RUBY-4678
Watch, comment and get notification once it's done.

Regards,
Oleg

0

Please sign in to leave a comment.