Flex debug not working

Hello. Do not run debugging, who faced with such a problem? The project is launched, not only works debugging. IDEA 14, OS X 10.10

/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/bin/java -d32 -Dapplication.home=/Users/hitek/Documents/FlexSDK -Dfile.encoding=UTF-8 -Djava.awt.headless=true -Duser.language=en -Duser.region=en -Xmx512m -classpath "/Applications/IntelliJ IDEA 14.app/Contents/plugins/flex/lib/idea-fdb-4.5.0.20967-fix.jar:/Users/hitek/Documents/FlexSDK/lib/fdb.jar" flex.tools.debugger.cli.DebugCLI
Exception in thread "main" java.lang.IllegalAccessError: tried to access method flex.tools.debugger.cli.FaultActions.<init>()V from class flex.tools.debugger.cli.DebugCLI
at flex.tools.debugger.cli.DebugCLI.<init>(DebugCLI.java:384)
at flex.tools.debugger.cli.DebugCLI.main(DebugCLI.java:321)
java.io.IOException: Stream closed

4 comments
Comment actions Permalink

Updating to the latest Apache Flex SDK should help.
If it is not possible to switch the whole project to the new SDK then you may keep using the old one, just add one more in Project Structure | SDKs, and configure the new one in the Flash App run configuraion, 'Use debugger from SDK' field (Run | Edit Configurations).

0
Comment actions Permalink

I'm using the latest version of Apache Flex SDK 4.14.1.
IDEA upgrade to version 15.0.1, but nothing has changed.

"/Applications/IntelliJ IDEA 15.app/Contents/jre/jdk/Contents/Home/jre/bin/java" -Dapplication.home=/Users/hitek/Documents/FlexSDK -Dfile.encoding=UTF-8 -Djava.awt.headless=true -Duser.language=en -Duser.region=en -Xmx512m -classpath "/Applications/IntelliJ IDEA 15.app/Contents/plugins/flex/lib/idea-fdb-4.5.0.20967-fix.jar:/Users/hitek/Documents/FlexSDK/lib/fdb.jar" flex.tools.debugger.cli.DebugCLI
Exception in thread "main" java.lang.IllegalAccessError: tried to access method flex.tools.debugger.cli.FaultActions.<init>()V from class flex.tools.debugger.cli.DebugCLI
at flex.tools.debugger.cli.DebugCLI.<init>(DebugCLI.java:384)
at flex.tools.debugger.cli.DebugCLI.main(DebugCLI.java:321)
java.io.IOException: Stream closed

0
Comment actions Permalink

Are you using ActionScript workers in your code?

0
Comment actions Permalink

Reinstalling Intellij IDEA solved the problem.:)

0

Please sign in to leave a comment.