Library documentation url won't stick

Anyone know why the hibernate documentation url won't save for me:

Using idea 9.0 build IU-93.13 on windows 7

1. I set up a global library for hibernate 3.32
2. Add jars (that goes fine)
3. Press the "Specify Documentation URL..." button ("Enter documentation URL" dialog appears)
4. Enter: "https://www.hibernate.org/hib_docs/v3/api"
5. Press OK

then the "Enter documentation URL" dialog goes away and nothing happens, no docs added, no error, nothing.

It will take the following:

"http://docs.jboss.org/hibernate/stable/core/api/"

but this page seems like a moving target.  I'd like to point to the version that we are using.

Maybe Idea doesnt like https URL's?

2 comments
Comment actions Permalink

Hello Bill,

Looks like http://youtrack.jetbrains.net/issue/IDEADEV-41638 to me.

Anyone know why the hibernate documentation url won't save for me:

Using idea 9.0 build IU-93.13 on windows 7

1. I set up a global library for hibernate 3.32
2. Add jars (that goes fine)
3. Press the "Specify Documentation URL..." button ("Enter
documentation URL" dialog appears)
4. Enter: "https://www.hibernate.org/hib_docs/v3/api"
5. Press OK
then the "Enter documentation URL" dialog goes away and nothing
happens, no docs added, no error, nothing.

It will take the following:

"http://docs.jboss.org/hibernate/stable/core/api/"

but this page seems like a moving target.  I'd like to point to the
version that we are using.

Maybe Idea doesnt like https URL's?


--
Dmitry Jemerov
Development Lead
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Yeah that looks like the same issue.  I added a comment.  Thanks for the help.

0

Please sign in to leave a comment.