Strange issue with classes in one module

Hi all. Running 7.0M2.

I have a really weird thing going on with a module I've just created from a
directory full of existing files.

Firstly, if I go into one of the classes in the module, it shows all the
classes it references in red, as if it can't find them -- even if they're
in the same package!

Secondly, if I right-click one of the packages in this module, I can't
choose to create a new class, although it does let me create a new file,
and does let me create a new enumeration class, mobile resource bundle, or
singleton class.

IDEA does seem to know that it's a folder full of source, because the folder
icon for each package has the blue dot on it and the top-level does have
the blue folder icon.

Has anyone seen this happen before? It's really hard to work around...

Daniel


--
Daniel Noll
Nuix Pty Ltd
Suite 79, 89 Jones St, Ultimo NSW 2007, Australia Ph: +61 2 9280 0699
Web: http://nuix.com/ Fax: +61 2 9212 6902

1 comment
Comment actions Permalink

Hello Daniel,

Could you please go to the Settings|Project Structure and check if your module
source dir points to your source directory and no package prefixes are defined
(or are defined if your directory structure differs from your package structure)

Thank you

-


Anna Kozlova
JetBrains Inc.
http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"

Hi all. Running 7.0M2.

I have a really weird thing going on with a module I've just created
from a directory full of existing files.

Firstly, if I go into one of the classes in the module, it shows all
the classes it references in red, as if it can't find them -- even if
they're in the same package!

Secondly, if I right-click one of the packages in this module, I can't
choose to create a new class, although it does let me create a new
file, and does let me create a new enumeration class, mobile resource
bundle, or singleton class.

IDEA does seem to know that it's a folder full of source, because the
folder
icon for each package has the blue dot on it and the top-level does
have
the blue folder icon.
Has anyone seen this happen before? It's really hard to work
around...

Daniel



0

Please sign in to leave a comment.