Debug function Evaluate Expression empty

Just installed IntelliJ IDEA 7.0M1a and it seems the debugger is broken, no values returned for eveluate expression.

Please see screenshot.



Attachment(s):
ScreenHunter_001.jpg
5 comments

also, i cannot tell the toolbars to be vertically aligned anymore. is m1a a bugfix release for m1, and 691x (forgot the number) is "newer"?

0

Hello HamsterofDeath,

also, i cannot tell the toolbars to be vertically aligned anymore. is
m1a a bugfix release for m1, and 691x (forgot the number) is "newer"?


Exactly.

--
Dmitry Jemerov
Software Developer
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0

Do you have any specific debuger data renderers enabled?

--
Best regards,
Eugene Zhuravlev
Software Developer
JetBrains Inc.
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

"Larry" <larry.edwardson@nrm.qld.gov.au> wrote in message news:5966257.1177657297111.JavaMail.itn@is.intellij.net...

Just installed IntelliJ IDEA 7.0M1a and it seems the debugger is broken, no values returned for eveluate expression.

>

Please see screenshot.



0

Is this a new feature, I have never had to do anything for the debuger to work previously, I am debugging a Tomcat instance running locally, can you provide some guidence if there are new steps to get this to work.

0

Thanks for you help Eugene, I just found the type renderes tab for the debugger, maby this should be set by default to the default renderer.

0

Please sign in to leave a comment.