6784 not starting with eval license

A: Installed 6784, started it, picked 30 day Eval, flash screen went away, and then, nothing. I checked idea.log and watched idea.exe through task manager, but it was not doing much, so I killed it.

B: Started it again. This time the flash screen just sat there(did not ask for a key). Again, I checked idea.log and watched idea.exe through task manager, and it was not doing anything, so I killed it.

C: Deleted the contents of the .IntelliIdea70 directory and replaced with a backup copy(I always make a backup now before trying a new EAP), started again, and gave it the EAP member name and key from the site, and this time, it started just fine.


idea.log for first start:
================
2007-03-27 14:21:16,111 INFO - #com.intellij.idea.Main - -


IDEA STARTED -



2007-03-27 14:21:16,501 INFO - #com.intellij.idea.Main - Using "FocusKiller" library to prevent focus stealing.
2007-03-27 14:21:16,651 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Checking NotNull: null
2007-03-27 14:21:16,651 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Result: null
2007-03-27 14:21:16,651 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Checking NotNull: null
2007-03-27 14:21:18,173 INFO - ecommon.client.impl.ClientImpl - No license server.
2007-03-27 14:21:18,173 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Result: null
2007-03-27 14:21:18,173 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Checking NotNull: null
2007-03-27 14:21:18,173 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Result: null
2007-03-27 14:21:18,173 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Checking NotNull: null



idea.log for second start:
==================
2007-03-27 14:23:07,300 INFO - #com.intellij.idea.Main - -


IDEA STARTED -



2007-03-27 14:23:07,861 INFO - #com.intellij.idea.Main - Using "FocusKiller" library to prevent focus stealing.
2007-03-27 14:23:07,991 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Checking NotNull: null
2007-03-27 14:23:07,991 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Result: null
2007-03-27 14:23:07,991 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Checking NotNull: null
2007-03-27 14:23:09,504 INFO - ecommon.client.impl.ClientImpl - No license server.
2007-03-27 14:23:09,504 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Result: null
2007-03-27 14:23:09,504 INFO - nse.impl.LicenseAuthorizorImpl - Checking NotNull: null

1 comment

Hello zmbs,

A: Installed 6784, started it, picked 30 day Eval, flash screen went
away, and then, nothing. I checked idea.log and watched idea.exe
through task manager, but it was not doing much, so I killed it.


Fixed. Sorry for the problems.

--
Dmitry Jemerov
Software Developer
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0

Please sign in to leave a comment.