IDEA 11 Spring Component-Scan Not Finding Beans

I just upgraded from IntelliJ 10.5.4 to 11.0.2 and have an issue where my Spring beans that are annotated with @Component are no longer getting recognized using the Spring "component-scan" XML tag.  This functionality under IDEA 10.5.4 (with the same project) works fine.  The Spring configuration line in my Spring context looks as follows:

<context:component-scan base-package="org.mydomain.xxx"/>

"org" is highlighted in green where mydomain and onwards are highlighted in red.  When I attempt an auto-complete after "org.", the only package that gets displayed is "hibernate" and nothing else.  Under 10.5.4, auto-complete shows many other packages, including mydomain.

I checked all the obvious configurations (i.e. classpath, facets, Spring file sets) and can't find anything that looks wrong.

At this point, I'm stuck going back to 10.5.4 until I can get this issue resolved.  Thanks.

- Andrew

4 comments
Comment actions Permalink

Is your spring config located in the same module as your classes?
Could you upload a sample project to reproduce the problem?

0
Comment actions Permalink

Yes - the Spring configuration is in the same module as the classes.  This is part of a large project with many moduels and Spring imports, so it will be hard to reproduce in a sample project.  I am currently communicating with Serge Baranov about this issue as well.  BTW - We have many developers who are having the same issue.  I tried using the 11.1 EA release and it has the same problem.

0
Comment actions Permalink

Please follow http://youtrack.jetbrains.com/issue/IDEA-81913 that seems to
be the same problem.

0
Comment actions Permalink

That does sound like the same problem. I'll be sure to follow its progress.  Thanks!

0

Please sign in to leave a comment.