GWT Upgrade from 2.1.0 to 2.1.1 - No more debugging

I'm using IntelliJ 10.0.1 and I've upgraded from GWT 2.1.0 to GWT 2.1.1.  After a few modifications to the module and project settings, it compiles successfully without errors or warnings.  I have a GWT Configuration setup, and when it launches the devmode, the web browser opens, and does not render the GWT content.  From the command line, my ant devmode target works perfectly.

What steps should I take to get this working so I can debug my GWT app?

3 comments
Comment actions Permalink

I don't see any problems with GWT 2.1.1. Please make sure that you've updated all references to GWT Sdk home in the project. In particular you need to
change path to gwt-user.jar library added to dependencies list of your module.

I'm using IntelliJ 10.0.1 and I've upgraded from GWT 2.1.0 to GWT 2.1.1.  After a few modifications to the module and project settings, it compiles successfully without errors or warnings.  I have a GWT Configuration setup, and when it launches the devmode, the web browser opens, and does not render the GWT content.  From the command line, my ant devmode target works perfectly.

>

What steps should I take to get this working so I can debug my GWT app?

>

---
Original message URL: http://devnet.jetbrains.net/message/5282662#5282662



--
Nikolay Chashnikov
Software Developer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

Thank you for your reply.

I've checked all the .idea files and all the project settings, and they're all correctly referencing gwt in /opt/local/share/gwt-2.1.1/ instead of /opt/local/share/gwt-2.1.0/

When I launch the GWT Configuration, it builds, starts the gwt development app, then launches the web browser with the correct url.  The page that comes up contains the html from my application, but the GWT does not render any of the application.  If I launch the devmode from an ant script, all of this works perfectly.  Before upgrading from 2.1.0 to 2.1.1, everything ran from both IntelliJ and ant.

One thing that is interesting, when I launch from ant, the GWT Development Mode has a user interface which provides access to jetty server log messages, and firefox log messages.  This seems to be missing when I launch from IntelliJ.

What steps can I take to try to debug this problem?

MacOSX 10.6.5
IntelliJ 10.0.1
GWT 2.1.1

0
Comment actions Permalink

I suppose I'm new to Macs, but I've been believing what local Mac lovers say.

I chose to ignore them, and rebooting the machine a-la-windows fixed the problem.  Really, there was nothing wrong with the project, and rebooting the machine made it work.

Thanks again for your help and time.

0

Please sign in to leave a comment.