web.xml being deleted on make (build 2136)

Whenever I build/make the project, my web.xml in my exploded web archive dir gets reset to:
<web-app>
</web-app>

This effectively deletes all my JSP and other servlet settings. In the project editor, I set the Web Module Deployment Descriptor to BROKEN_web.xml, and I was hoping IDEA would leave the web.xml alone. This had no effect, and my project doesn't contain another web.xml anywhere.

Any ideas?

BTW, this seems to be an EAP problem since it started happening after I stopped using the latest production release.

4 comments
Comment actions Permalink

Hi,
How you setup the exploded dir. More specifically, could you post you
ipr file.
Leif Ashley wrote:

Whenever I build/make the project, my web.xml in my exploded web archive dir gets reset to:
<web-app>
</web-app>

This effectively deletes all my JSP and other servlet settings. In the project editor, I set the Web Module Deployment Descriptor to BROKEN_web.xml, and I was hoping IDEA would leave the web.xml alone. This had no effect, and my project doesn't contain another web.xml anywhere.

Any ideas?

BTW, this seems to be an EAP problem since it started happening after I stopped using the latest production release.



--
Best regards,
Maxim Mossienko
IntelliJ Labs / JetBrains Inc.
http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

Unfortunately, I can't do to the NDA I agreed to for this project. But I can email it to you. I'll go ahead and send the irp and related module files as well.

0
Comment actions Permalink

I emailed you the project files... did you get them?

0
Comment actions Permalink

Yes, thank you, the issue is in the processing.

Leif Ashley wrote:

I emailed you the project files... did you get them?



--
Best regards,
Maxim Mossienko
IntelliJ Labs / JetBrains Inc.
http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"

0

Please sign in to leave a comment.