GWT is not running in latest 9 beta 122

Hi all
i am developing against GWT 2MS-1 (ver 2 milestone 1) and this was working nice in all EAP versions till i upgraded to the latest beta
when i press the run button i get

Exception in thread "main" java.lang.ClassNotFoundException: com.google.gwt.dev.DevMode
    at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:307)
    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:252)
    at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:320)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Class.java:169)
    at com.intellij.rt.execution.application.AppMain.main(AppMain.java:102)

Process finished with exit code 1


i do not know what is this .
is it related to the new run artifacts or what?
thanks
Joe

2 comments
Comment actions Permalink

Try to upgrade to milestone 2 (http://google-web-toolkit.googlecode.com/files/gwt-2.0.0-ms2.zip). It should fix the problem.

Hi all
i am developing against GWT 2MS-1 (ver 2 milestone 1) and this was working nice in all EAP versions till i upgraded to the latest beta
when i press the run button i get

Exception in thread "main" java.lang.ClassNotFoundException: com.google.gwt.dev.DevMode
    at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:307)
    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:252)
    at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:320)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Class.java:169)
    at com.intellij.rt.execution.application.AppMain.main(AppMain.java:102)

Process finished with exit code 1


i do not know what is this .
is it related to the new run artifacts or what?
thanks
Joe

---
Original message URL: http://www.jetbrains.net/devnet/message/5248457#5248457



--
Nikolay Chashnikov
Software Developer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

Thanks,it works fine with M2
Joe

0

Please sign in to leave a comment.