Websphere 5.0 Test environment

Hi,

is it possible to use IDEA Websphere connector with Websphere test environment 5.0 packaged with RAD 6.0? I am trying to deploy simple application but it shows this message:

java.lang.NoClassDefFoundError: com/ibm/jsse/IBMJSSEProvider
at java.lang.Class.forName0(Native Method)
at java.lang.Class.forName(Class.java:164)
at com.ibm.websphere.management.AdminClientFactory.createAdminClient(AdminClientFactory.java:273)
at com.intellij.j2ee.webSphere.client.WebSphereClientFactoryImpl.createAdminClient(WebSphereClientFactoryImpl.java:38)
at com.intellij.j2ee.webSphere.runDebug.serverInstance.impl.WebSphereInstanceImpl.refresh(WebSphereInstanceImpl.java:248)
at com.intellij.j2ee.webSphere.runDebug.serverInstance.impl.WebSphereInstanceImpl$4.isReady(WebSphereInstanceImpl.java:151)
at com.intellij.j2ee.webSphere.runDebug.serverInstance.impl.ServerRequestingThreadImpl$WaitingOnConditionRequest.run(ServerRequestingThreadImpl.java:148)
at com.intellij.j2ee.webSphere.runDebug.serverInstance.impl.ServerRequestingThreadImpl.runRequest(ServerRequestingThreadImpl.java:125)
at com.intellij.j2ee.webSphere.runDebug.serverInstance.impl.ServerRequestingThreadImpl.run(ServerRequestingThreadImpl.java:100)


Server starts without problem but application isn't deployed. I tried to put ibmjsse.jar to classpath but it didn't solve the problem.
Any help is welcomed.

1 comment

Hi,
Did you get a reply to this yet?  I too need to run my app on the Websphere 5.1 Test environment.  I can't even figure out hw to change the classloader policy from within IDEA.

0

Please sign in to leave a comment.