CVS, Solaris

Does anyone here have an EAP build working under Solaris 8 with CVS integration working (or even available to be chosen?)

We only have the options of "None" or "Sourcesafe"

We have tried EAP builds 977 thru 1002. Ill give the latest one a shot tomorrow.

Nick

5 comments
Comment actions Permalink

Hello,

I am using Solaris 8 with no problem with cvs in all builds.

--
Best Regards,
Mamado.

"Nick Pratt" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
news:9143120.1072133103297.JavaMail.itn@is.intellij.net...

Does anyone here have an EAP build working under Solaris 8 with CVS

integration working (or even available to be chosen?)
>

We only have the options of "None" or "Sourcesafe"

>

We have tried EAP builds 977 thru 1002. Ill give the latest one a shot

tomorrow.
>

Nick



0
Comment actions Permalink

On 2003/12/22 23:45, Nick Pratt wrote:

We only have the options of "None" or "Sourcesafe"


CVS integration is a plugin. Do you have any plugins working? Do you
have anything at all in your plugin directory?

Bas

0
Comment actions Permalink

Ive got the following in the CVS plugins (as unpackaged from the 1002 EAP build):

under $IDEA_HOME/plugins
I have the following:
cvsIntegration/
cvsIntegration/docs (empty)
cvsIntegration/lib/cvsIntegration.jar (9004 Dec 19 12:35)

A similar layout for:
starteamIntegration/
with the addition of a src.zip

and finally:
tomcatIntegration/
which is identical to the starteam layout (both with jars).

Clicking Tools-->Plugin Manager
brings up an error box:
Loading plugin list failed.
I/O error occured:
java.net.UnknownHostException: plugins.intellij.net

The dev machine is on a secured network and has not external network access.

Nick

0
Comment actions Permalink

On 2003/12/23 15:35, Nick Pratt wrote:

under $IDEA_HOME/plugins
I have the following:
cvsIntegration/
cvsIntegration/docs (empty)
cvsIntegration/lib/cvsIntegration.jar (9004 Dec 19 12:35)


I don't run idea under solaris myself, but I get the behavior you
describe when my IDEA_PLUGINS_PATH environment variable is not set
correctly (except for the UnknownHostException which you get when you
don't have network access). Do you have IDEA_PLUGINS_PATH set to the
correct location or if you haven't set it yourself is it set correctly
in idea.sh?

Bas

0
Comment actions Permalink

Thats it! Thanks very much.

Now Ill go figure out why its not being set properly.

Nick

0

Please sign in to leave a comment.