Error displayed with custom tag

Hi,

I created new tag class and required tld file. I am trying to use it in the jsp page. Page works just fine in Tomcat4.1.27, but IDEA is showing an error. What is more interesting is that closing the jsp document is not helping in the situation. Closing and oping IDEA is fixing the problem.

Thanks for great editor.

Jerzy Puchala

1 comment

I've struggled with something similar. Search on my name for all posts by
me and "taglib" and you should see what some people suggested as a
workaround or what I might have done wrong in my setup.

As for me, I still have the some of the problems I described in those posts
and I just gave up. My taglibs don't resolve sometimes and I ignore it
since the code works. Call me one of the primates among geniuses that help
out with the EAP in this newsgroup, but this taglib resolution thing is just
not easy to get right. Sometimes it works for me, sometimes it doesn't.
JSPs are a substantial part of my work and I suspect a lot of the "normal"
programming community. But.....instead of pouring attention on that (did
someone say JSP reformat code?) they focus on aspects instead. I dont
understand.

"Jerzy Puchala" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
news:23651549.1068558387755.JavaMail.itn@is.intellij.net...

Hi,

>

I created new tag class and required tld file. I am trying to use it in

the jsp page. Page works just fine in Tomcat4.1.27, but IDEA is showing an
error. What is more interesting is that closing the jsp document is not
helping in the situation. Closing and oping IDEA is fixing the problem.
>

Thanks for great editor.

>

Jerzy Puchala



0

Please sign in to leave a comment.