Problems debugging in 929?

Am I the only one having problems debugging in 929?

I can't detached from processes, and the debugger breaks at random places.

For now, back to 926...

anders

9 comments
Comment actions Permalink

I can't debug at all in either 926 or 929 - Stack overflow when I hit a
breakpoint :( Back to 922...

N.

Anders Wallgren wrote:

Am I the only one having problems debugging in 929?

I can't detached from processes, and the debugger breaks at random places.

For now, back to 926...

anders


0
Comment actions Permalink

FWIW, 926 was working fine for me.

0
Comment actions Permalink

I submitted a bug (http://www.intellij.net/forums/thread.jsp?forum=13&thread=41828&message=561997&q=#561997). Since build 926 I can't debug, though I can run. On debug, I get the message "Exception in the debuggee's VM: 'java.lang.ClassNotFoundException' in thread 'main'" and the debugger stops in findBootstrapClass() in java.lang.ClassLoader.

Sounds like it might be different than yours, though. It is really strange.

-Dave

0
Comment actions Permalink

Anders Wallgren wrote:

FWIW, 926 was working fine for me.


even evaluating expression and variables ?

0
Comment actions Permalink

Heh. You are breaking on exception breakpoint. Go to Exception breakpoint tab and mark all exception breakpoints disabled.

IDEA's usability problem...

0
Comment actions Permalink

Matthieu Casanova <hoyo@free.fr> wrote:

even evaluating expression and variables ?


That is problem for me (Mac). The only problem I had was that
"Evaluating..." in the watches tab never went away. Has anyone filed a
bug for that yet?

Dirk Dittert

0
Comment actions Permalink

Same problem here, but a co-worker of mine uses the same version on the
same project with no problems. Must have to do with either the
configuration or the project file I guess, since we don't share the same
file.

Michael

Nathan Brown wrote:

I can't debug at all in either 926 or 929 - Stack overflow when I hit a
breakpoint :( Back to 922...

N.

Anders Wallgren wrote:

>> Am I the only one having problems debugging in 929?
>>
>> I can't detached from processes, and the debugger breaks at random
>> places.
>>
>> For now, back to 926...
>>
>> anders



0
Comment actions Permalink

Thankfully its fixed in 930 :D

Michael Descher wrote:

Same problem here, but a co-worker of mine uses the same version on the
same project with no problems. Must have to do with either the
configuration or the project file I guess, since we don't share the same
file.

Michael

Nathan Brown wrote:

>> I can't debug at all in either 926 or 929 - Stack overflow when I hit
>> a breakpoint :( Back to 922...
>>
>> N.
>>
>> Anders Wallgren wrote:
>>
>>> Am I the only one having problems debugging in 929?
>>>
>>> I can't detached from processes, and the debugger breaks at random
>>> places.
>>>
>>> For now, back to 926...
>>>
>>> anders
>>
>>
>>


0
Comment actions Permalink

Hah! Too right, mate. I did not expect to have any exception breakpoints already set for me; must be new behavior beginning with build 926.

Thanks, Alexei.
-Dave

0

Please sign in to leave a comment.