915 still has the installer icon

I just downloaded 915, so I can't comment on its usability. I just noticed the
icon problem still there. Very minor issue--not worth a bug report IMO.

7 comments
Comment actions Permalink

John Childress wrote:

Not on mine


Really?

This is what was installed on my machine with the 915 installer (i.e. the Exe
installer).

Did you use the .zip files?



Attachment(s):
idea.exe
0
Comment actions Permalink

Berin Loritsch wrote:

John Childress wrote:

>> Not on mine


Really?

This is what was installed on my machine with the 915 installer (i.e.
the Exe installer).

Did you use the .zip files?

Yeah I think the exe file looks like it's missing the icon, but when you
add it to your shortcut bar it's the IDEA icon.

R

0
Comment actions Permalink

Robert S. Sfeir wrote:

Berin Loritsch wrote:

>> John Childress wrote:
>>
>>> Not on mine
>>
>>
>>
>> Really?
>>
>> This is what was installed on my machine with the 915 installer (i.e.
>> the Exe installer).
>>
>> Did you use the .zip files?


Yeah I think the exe file looks like it's missing the icon, but when you
add it to your shortcut bar it's the IDEA icon.


In the Start menu, it is set up fine. However my quick-launch link (that I
had to install directly) isn't set up fine.

0
Comment actions Permalink

That may be caused by the Windows icon cache. You may repair it with the TweakUI utility.

HTH,
Robert

0
Comment actions Permalink

Ok, this is true. Sorry, I didn't "look" at the .exe, just the shorcut/link.

Man you guys have too much time....

0
Comment actions Permalink

John Childress wrote:

Ok, this is true. Sorry, I didn't "look" at the .exe, just the shorcut/link.

Man you guys have too much time....


:)

Not really. When I upgrade IDEA, my already existing quick-launch link updates
its Icon automatically. I always see the Icon in the executable in plain view.

0

Please sign in to leave a comment.