Process finished with exit code -1073741819 when running app

Anytime i run a main in Intellij I get the following
Process finished with exit code -1073741819
and the app itself just terminates. I am using build 7693, but it happened even in Idea 6.
Anybody know how to fix this problem?

Thanks

Message was edited by:
Ben

9 comments
Comment actions Permalink

I might be a bit more enlightening to think of that exit code as 0xC0000005.

Which OS are you running on?


RRS

0
Comment actions Permalink

I am using XP. The strange thing is when I debug the app (not just run) then the app terminates properly.

0
Comment actions Permalink

Hello ben,

I am using XP. The strange thing is when I debug the app (not just
run) then the app terminates properly.


Do you run IBM JVM? I do not, and have not met the bug you describe, but
found the following web page with some reasonable description:
http://www-1.ibm.com/support/docview.wss?rs=2044&uid=swg21273408
Maybe, this can help.

Alexander.


0
Comment actions Permalink

Thanks for your reply.
I am not using IBM's JVM...

0
Comment actions Permalink

In windows this error code is the one of access violation.

0
Comment actions Permalink

Thanks, but that doesn't help me very much. The strange thing is that when i debug the app it works, but in run mode it doesn't work.
The program is really simple:
public static void main(String[] args) throws Exception
{
System.out.println("Hello World");
Thread.sleep(10000);
System.out.println("Goodbye");
}

I have IntelliJ 7693 with the 1.6.0_02 JDK.

By the way, when I run this program from the command line, or from Eclipse it works perfectly fine.

Message was edited by:
Ben

Message was edited by:
Ben

0
Comment actions Permalink

Is there JNI code? That's where I'd start looking. You also might want to update to a current JVM, you're two behind.


Randall Schulz

0
Comment actions Permalink

Hello Ben,

Ok. The strange thing is that when i debug the app it works, but in run mode it doesn't work.


You can try to remove/rename IDEA_HOME/bin/breakgen.dll (or set the property "idea.no.launcher" to "true" - see IDEA_HOME/bin/idea.properties) and check if that helps.

Sascha

0
Comment actions Permalink

Perhaps you use virtual environment in your project and forgot to activate it?

0

Please sign in to leave a comment.