Problems with window layouts

Hi all,

Recently, I've found that IntelliJ will occasionally refuse to show me one or more of my tool windows. This seems to happen especially with the Messages and Version Control windows. The only fix I've found is to close the project, and delete the corresponding lines from my project.iws. Below are a couple of these problematic lines:

]]>

Is there something I'm doing wrong? Can anyone tell me what is wrong with the above lines? Anyone else seeing this?

EDIT: this is 6.0.4, OSX, JVM 1.5.0_06

Thanks,
Colin

Message was edited by:
Colin Fleming

2 comments
Comment actions Permalink

Occasionally I have troubling opening tool windows too. This only
happens on tool windows which are not docked. By temporarily switching
to docked mode and back, I can see such a problematic tool window again.
I have never looked at the contents of the iws file for this, so I
cannot be sure this is the same problem. Unfortunately I also cannot
provide any steps to reproduce.

Bas

Colin Fleming wrote:

Hi all,

Recently, I've found that IntelliJ will occasionally refuse to show
me one or more of my tool windows. This seems to happen especially
with the Messages and Version Control windows. The only fix I've
found is to close the project, and delete the corresponding lines
from my project.iws. Below are a couple of these problematic lines:

<window_info id="Messages" active="false" anchor="bottom"
auto_hide="false" internal_type="SLIDING" type="SLIDING"
visible="false" weight="0.0" order="8" />

<window_info id="Version Control" active="false" anchor="bottom"
auto_hide="false" internal_type="SLIDING" type="SLIDING"
visible="false" weight="0.0" order="8" />

Is there something I'm doing wrong? Can anyone tell me what is wrong
with the above lines? Anyone else seeing this?

Thanks, Colin

0

Please sign in to leave a comment.