Possible bug with JVM 1.4.1_02

I am encountering the following problem when working with JVM 1.4.1_02
(idea697-jre.zip) on Win 2000:

- my project opens, but workspace remains clear, without tool windows or
anything I can use for coding.

Maybe somebody encountered similar problems?

I have the same problems with 809 build, so I think this is JVM issue, not
IDEA itself.
Does Idea really require 1.4.1_02 to function properly?


--
-


Michal Szklanowski
senior consultant
empolis Poland
www.empolis.pl
-




1 comment

I am intemittently experiencing the same problem with 809 on Win2000(SP3).
I did not have this problem with any of the earlier EAP builds. I have
found that deleting all the content in the "system" directory before startup
remedies this situation. Of course, IDEA has to once again build a cache of
all the .jars in the latest project, which takes awhile for a project with
several .jar dependencies. I have already submitted a bug on this issue to
the Tracker with the stack dump.

DW

"Michal Szklanowski" <mszklano@wp.pl> wrote in message
news:b6eqcr$tic$1@is.intellij.net...

I am encountering the following problem when working with JVM 1.4.1_02
(idea697-jre.zip) on Win 2000:

>

- my project opens, but workspace remains clear, without tool windows or
anything I can use for coding.

>

Maybe somebody encountered similar problems?

>

I have the same problems with 809 build, so I think this is JVM issue, not
IDEA itself.
Does Idea really require 1.4.1_02 to function properly?

>
>

--
----------------------------------------------
Michal Szklanowski
senior consultant
empolis Poland
www.empolis.pl
----------------------------------------------

>
>


0

Please sign in to leave a comment.