Custom button in main toolbar randomly disables itself

Hi,

I have a strange behaviour in the latest webstorm version.

I customized the main toolbar to add two buttons to it : "Convert indents to tabs", and "Reformat code".

It worked for a few times, then sudenly the first button has become permanently disabled, not depending on what file has focus. At the same time, the menu item with the same name works perfectly.

Sometimes it also happens with the second button.

I did not supply custom icons for the buttons so they just look like the little green alien things.

Why do the buttons disable themselves please ?

Thanks

6 comments
Comment actions Permalink

Hi there,

What is your IDE version including build number (Help | About) ?

0
Comment actions Permalink

8.0.4

Build WS 135 - 1063

it is happening since the update to WS 8

0
Comment actions Permalink

http://youtrack.jetbrains.com/issue/IDEA-123773 -- fixed in 136.xxx branch.

For WebStorm the fix will be available in v9 (or 8.x if it will be released; P.S.: 8.x is not the same as 8.0.x, obviously)

0
Comment actions Permalink

Thanks, I hope we will not have to wait for v9 for such a basic fix ... v8 is just out, v9 could take ages...

0
Comment actions Permalink

Also, I'm on the early update channel so I really hope even though v9 is scheduled for late 2014, I will not have to wait 6 months to fix a disabled button state, which was perfectly working before v8, come on guys ;)

0

Please sign in to leave a comment.