TFS Integration has Disappeared

Hi,

I have been using PHPStorm with TFS for version control for some time now. It used to work like a dream, however since upgrading from v5.01 to v5.02, the plugin has gone! If I try to re-download it from the plugin manager I get this error:

"Plugin TFS Integration was not installed: Connection failed with HTTP code 401"

Can someone tell me how to re-activate this plugin urgently? My work depends on it.

Thanks,
-James

8 comments
Comment actions Permalink

Hi James,

Works for me (installing via Plugin Manager). That sounds like plugin server issue... or maybe your connection to that particlar server.

You can try downloading plugin using browser and installing it manually (using "Install plugin from disk..." button): http://plugins.intellij.net/plugin?pr=webide&pluginId=4578

0
Comment actions Permalink

Hi Andriy,

Thanks for your help. I have downloaded it and installed it successfully that way. Unfortunately all my mappings have been lost which means I've got to go through about ten websites and re-configure them all but at least I can do my job!

Thanks,
-James

0
Comment actions Permalink
Unfortunately all my mappings have been lost

Quite unexpected behaviour IMO

0
Comment actions Permalink

James,

Do you mean TFS or deployment mappings?

0
Comment actions Permalink

Hi Kirill,

I meant the TFS plugin and the workspace mappings specified within it. Deployment mappings and the connection to the TFS server itself remained intact. It was not a local network issue. When I upgraded my PHPStorm version, the plugin itself disappeared and was not even installed. Downloading it manually worked though and it is now installed and running. I just had to remap all the TFS workspaces and re-synchronise all my projects which was annoying.

Thanks,
- James

0
Comment actions Permalink

Which OS are you on?

0
Comment actions Permalink

Windows 7. Integration still seems to be patchy. I keep losing TFS project mappings and have to respecify them. We'll be upgrading to TFS 2012 soon as well so I hope that doesn't cause more problems. I'll create a new post if it does.
-James

0
Comment actions Permalink

Do you have UAC turned on?

0

Please sign in to leave a comment.