Debugger breakpoints not stopping

Answered

I have a development environment that makes use of junction points for portions of the code that are pulled in under the running web server.  Many times it seems like the debugger will just stop breaking unless we invalidate cache and even sometimes rebooting.  I understand there have been fixes to thing like RM but just plain vanilla IJ, is there any resolve for this?  We are also using the DCEVM if that matters.

8 comments
Comment actions Permalink

Please clarify, do you debug Ruby code?

0
Comment actions Permalink

Actually no, it is Gosu, but I have also seen this with just plan java

0
Comment actions Permalink

This really depends on the language/debugger, please submit a bug at https://youtrack.jetbrains.com/issues/IDEA, attach a sample project to reproduce the problem and describe your junctions/symlinks configuration for this project that is causing this issue.

0
Comment actions Permalink

I have created a tracking defect IDEAD-153299 which also has a copy of the folder structure

Here is how I am creating the JP

mklink /j C:\Ent-Std-Portal\WorkSpace-8.0\PCTomcat\webapps\pc\modules C:\Ent-Std-Portal\WorkSpace-8.0\PolicyCenter\modules
mklink /j C:\Ent-Std-Portal\WorkSpace-8.0\PolicyCenter\modules\configuration C:\Ent-Std-Portal\STD-1.1\PolicyCenter\configuration

0
Comment actions Permalink

were there any thoughts on if I am doing something wrong?

0
Comment actions Permalink

sorry, I just noticed that.  I am not getting emails when it gets logged so I didn't know it was being updated.

0
Comment actions Permalink

Make sure you have enabled notifications in YouTrack profile and there is correct contact email specified (and notifications are not moved to spam): https://confluence.jetbrains.com/display/YTD65/Quick+Start+Guide.+Notifications.

0

Please sign in to leave a comment.