Rubymine doesn't recognize GIT directory

Hello,

I was recently playing with putting source code on an encrypted drive.  I cloned my GIT directory (on the command line) onto an encrypted drive, and when I open the directory with Rubymine, it opens everything just fine, but doesn't recognize that this is a GIT directory, and the GIT commands are not there.  It seems to think that it isn't a GIT directory at all (ie, the "GIT Init...." command is there under the "Version Control" menu)

I used a drive encryped with TruCrypt, then one encrypted with the Apple Disk Util.

I created a drive that is a couple Gigs big.

Any thoughts?

thanks,

Mark

1 comment
Comment actions Permalink

Hello Mark,

You can use the Version Control | Enable Version Control Integration menu
item to enable git integration for your project.

I was recently playing with putting source code on an encrypted drive.
I cloned my GIT directory (on the command line) onto an encrypted
drive, and when I open the directory with Rubymine, it opens
everything just fine, but doesn't recognize that this is a GIT
directory, and the GIT commands are not there.  It seems to think that
it isn't a GIT directory at all (ie, the "GIT Init...." command is
there under the "Version Control" menu)

I used a drive encryped with TruCrypt, then one encrypted with the
Apple Disk Util.

I created a drive that is a couple Gigs big.

Any thoughts?

thanks,

Mark

---
Original message URL:
http://www.jetbrains.net/devnet/message/5251312#5251312

--
Dmitry Jemerov
Development Lead
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0

Please sign in to leave a comment.