Cannot run RSpec spec

Trying to run an rspec spec in RubyMine, but keep getting a "No tests were found" error. I can run the spec in command line fine.
I am one Windows, Ruby 1.8.6 and RM 1.1.1.

Attached are some shots showing the erorr.

Any ideas on whey RM will not run the spec?

Thanks,
Joe



Attachment(s):
rake_pass.jpg
spec_error.jpg
3 comments
Comment actions Permalink

Hello Joe,

jyoung1024 wrote:

Trying to run an rspec spec in RubyMine, but keep getting a "No tests were found" error. I can run the spec in command line fine.
I am one Windows, Ruby 1.8.6 and RM 1.1.1.


Attached are some shots showing the erorr.


Any ideas on whey RM will not run the spec?


Thanks,
Joe

At first please notice that in console you use common "spec" executable script provided by rspec gem. And RubyMine uses C:/Projects/blog/scripts/spec script, i.e. spec script that was generated by rspec-rails specially for running rails tests. So you comparison isn't fair.

I suppose that problem is in your test-unit gem because stacktrace points on error from it's sources.

0
Comment actions Permalink

I certaintly was not trying to make an unfair comparison, I was just trying to figure out why one way worked and the other did not.

I did not know RM uses something different then the command line the executable.

RM 1.5 EAP runs the specs fine.

Thanks,
Joe

0
Comment actions Permalink

Hi,

I certaintly was not trying to make an unfair comparison

It was a joke =)

RM 1.5 EAP runs the specs fine.

Good news!

0

Please sign in to leave a comment.