If I add one new plugin all dissabled plugins are re-enabled at restart

I am using EAP 7821 on Fedora Core 6 on a 64bit architecture.

This has been there for a long time(many month) but now I have had enough with this. Every time I add a new plugin(not update, not enable) after I resart all my plugins have gotten re-enabled.

Is this a known issue? Is there a way to not have this happen? Or is it actually a bug?

4 comments
Comment actions Permalink

Hello Florian,

I am using EAP 7821 on Fedora Core 6 on a 64bit architecture.

This has been there for a long time(many month) but now I have had
enough with this. Every time I add a new plugin(not update, not
enable) after I resart all my plugins have gotten re-enabled.

Is this a known issue? Is there a way to not have this happen? Or is
it actually a bug?


This looks like a bug, and we haven't seen any reports of similar problems.
The list of disabled plugins is stored in the file disabled_plugins.txt under
the config directory. Could you please check what happens with that file
as you're installing a new plugin?

--
Dmitry Jemerov
Development Lead
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Hi!
I experience a similar behavior, also when uninstalling some plugin. The
file that stores the disabled plugins list is simply truncated. Thus, I
keep a backup copy of this file and manually revert the file content
when this truncation happens.
I haven't observed IDEA exceptions in the log file, which might be
related to this.
WinXP, IDEA 7.0.3


Florian Hehlen wrote:

I am using EAP 7821 on Fedora Core 6 on a 64bit architecture.

This has been there for a long time(many month) but now I have had enough with this. Every time I add a new plugin(not update, not enable) after I resart all my plugins have gotten re-enabled.

Is this a known issue? Is there a way to not have this happen? Or is it actually a bug?

0
Comment actions Permalink

HI,

now that I try to re-produce the problem it is not happening! Even though every new plugin in the last 6 month at least has caused it! Maybe it's something that only happens after Intellij has been running for a while.

It's good to see that I am not alone with this. i have tried to reproduce IDEADEV-24990 but that as well did not cause any trouble.

0

Please sign in to leave a comment.