Cannot 'run all tests...' anymore

Hi,

I have been frequently running all the tests in a package/directory by right clicking the directory or module and selecting 'Run all tests'. At some point though this has stopped working - intellij simply reports '0 test class found in package...'.
Its something thats happened to this one project. If I create a new maven module in the same project, I'll have the same problem - but if I create a new project and add a new maven module, it works.

If I run 'mvn install' my tests run fine.

Anyone have any suggestions how I debug and fix this?

Thanks.

4 comments
Comment actions Permalink

Hello Paul,

Please try to invalidate caches (https://www.jetbrains.com/idea/webhelp/cleaning-system-cache.html) and reimport your project. If it doesn't help please attach idea.log ("Help - Show Log in...") after reproducing the issue.

0
Comment actions Permalink

Thanks, invalidating caches and restarting was the first thing I tried - it didn't help.
I have created a new project and imported the same modules and it was working okay until I modified my run config - I removed 'make' and add a 'maven install' to try something out. After I did that, I could never (from any run config) get it to find tests. I removed the maven target and put 'make' back in but it didn't help. Creating a new project was the only thing I could find that would help.

I will try this again on a trivial maven project and post the log.

Thanks.

0
Comment actions Permalink

Hi,

I've tried this on a trivial maven project in IDEA 13.1.2 on MacOs and so far I haven't been able to reproduce the problem.

I think it must be something to do with the way the project poms are set up - there's all sorts of customisations around the testing and a chain of parent poms so I'll dig through that.
I'm not convinced its a problem with Intellij.

Are the run configurations influenced at all by the maven pom configuration?

Thanks.

0
Comment actions Permalink

Paul,

I'll need idea.log to investigate the issue. Also it would be great if you could attach sample project describing the problem.

0

Please sign in to leave a comment.