Drag and drop not working

Answered

Hi there.

I'm playing around with IDEA build 6117, and it looks like the drag and drop isn't dragging or dropping. Is there a setting for this somewhere (I don't remember one)?

Is anyone else seeing this?

14 comments
Comment actions Permalink

Hello Rayz,

R> I'm playing around with IDEA build 6117, and it looks like the drag
R> and drop isn't dragging or dropping. Is there a setting for this
R> somewhere (I don't remember one)?

What are you trying to drag and where do you want to drop it?

--
Dmitry Jemerov
Software Developer
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Wow! That was quick!

I am trying to drop a piece of text around a JSP file, but it doesn't appear to be working on any of my files.

I've checked the drag and drop settings in the editor configuration, and it is definitely enabled.

0
Comment actions Permalink

Hello Rayz,

R> Wow! That was quick!
R>
R> I am trying to drop a piece of text around a JSP file, but it doesn't
R> appear to be working on any of my files.
R>
R> I've checked the drag and drop settings in the editor configuration,
R> and it is definitely enabled.

Are your files checked out? Drag & Drop is disabled in read-only files.

--
Dmitry Jemerov
Software Developer
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Nope. Files are all writeable.

Just seems to be refusing to drag and drop. Odd. I have definitely had this working in previous versions.

I'm going to close restart IDEA and see if that helps.



Nope. Still seems to be broken.

This is very odd; the setting in the editor.xml files seems to be OK too ... not quite sure what is going on here.

0
Comment actions Permalink

I've the same problem

 drag-and-drop editor not working

0
Comment actions Permalink

Hello Dinael,

 

Have you tried to drag it with Alt pressed?

0
Comment actions Permalink

HI Yaroslav,

I was try pressed to with Alt, ctrl, ctrl+alt, etc 

0
Comment actions Permalink

Dinael,

Please provide full idea.log ("Help | Show Log in...") after restarting IDEA and reproducing the issue

0
Comment actions Permalink

Copy & paste here? or send it to you by email? what email?

0
Comment actions Permalink

You could share it via Dropbox/Google or send to yaroslav.bedrov"at"jetbrains.com

0
Comment actions Permalink

Could you please try to temporary disable custom plugins:

Loaded custom plugins: .ignore (2.2.1), AWS Elastic Beanstalk Integration for Web Languages (0.8.7), AllProjects (1.7), Angular 2 TypeScript Live Templates (2.0.0), Auto Sync (1.2), Auto-Align (1.4), Css Alphabetical Rearranger (0.6), Erlang (0.9.958), Markdown support (2017.2.20170419), Markup to SCSS (0.2.1), Paste Images into Markdown (1.1.2), PostCSS support (172.3968.20), React CSS Modules (1.0.1), Shifter (1.7.7)

0
Comment actions Permalink

Yeah now it's working.

I will try to activate the plugins to find the problem

0
Comment actions Permalink

all Markdown plugins, Erlang and shifter,

This is the problem 

 

0
Comment actions Permalink

Couldn't reproduce the issue with Erlang plugin. Seems only Markdown and shifter cause the issue

0

Please sign in to leave a comment.