NNTP<->Web synchronization of plugins forum is broken

This doesn't work in either direction for a couple of days now. Please have a look at it.

Sascha

7 comments

Sascha Weinreuter wrote:

It's still broken.


And again (last newsgroup post I see is dated 27th October).

--
Mark Scott
mark@codebrewer.com

0

Hello Mark,

>> It's still broken.
>>
MS> And again (last newsgroup post I see is dated 27th October).

Please check that it's not your local problem. This time everything actually
seems to be working fine for me. :)

--
Dmitry Jemerov
Software Developer
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0

>>> It's still broken.
>>>

MS> And again (last newsgroup post I see is dated 27th October).

Please check that it's not your local problem. This time everything
actually seems to be working fine for me. :)

It's NOT a local problem.
One can check the forums and newsgroups (e.g. with Thunderbird) and see
that there's a big discrepancy between the two.
It seems that NNTP -> Web mostly works but not Web ->NNTP (from the number
of messages and their posted origin).

Ahmed.

0

Hi Dmitry,

Dmitry Jemerov wrote:

Please check that it's not your local problem. This time everything
actually seems to be working fine for me. :)


Is there more than one NNTP server? I see this:

$ telnet news.intellij.net 119
Trying 213.182.181.98...
Connected to news.intellij.net.
Escape character is '^]'.
200 news.intellij.net InterNetNews NNRP server INN 2.3.5 ready (posting ok).
group jetbrains.intellij.plugins
211 15186 1 15247 jetbrains.intellij.plugins
article 15247
220 15247 <6f7635fa1cfa48c8c7bf562ff37e@news.jetbrains.com> article
Path: news.intellij.net!not-for-mail
From: Andrei Oprea <andrei.oprea@rogers.com>
Newsgroups: jetbrains.intellij.plugins
Subject: Re: Can't upload sources to the plugin repository
Date: Fri, 27 Oct 2006 13:13:44 +0000 (UTC)
Organization: IntelliJ Labs
Lines: 12
Message-ID: <6f7635fa1cfa48c8c7bf562ff37e@news.jetbrains.com>
References: <ehrcn8$6gm$1@is.intellij.net>
NNTP-Posting-Host: cpe001195358ddc-cm00125573133e.cpe.net.cable.rogers.com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: is.intellij.net 1161954826 14093 74.118.125.240 (27 Oct 2006 13:13:46 GMT)
X-Complaints-To: news@intellij.net
NNTP-Posting-Date: Fri, 27 Oct 2006 13:13:46 +0000 (UTC)
X-Newsreader: JetBrains Omea Pro 1038.1
X-Antivirus: avast! (VPS 0643-8, 27/10/2006), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news.intellij.net jetbrains.intellij.plugins:15247

Hello Sascha,

SW> Happened to me as well. I tried to change the XPathView plugin from
SW> freeware to open source with an attached source-zip two times now,
SW> but the bloody thing didn't accept the change. Well, if it doesn't
SW> want the sources...

Yep, that's what I thought as well... :)

Andrei


.
quit
205 .
Connection closed by foreign host.

--
Mark Scott
mark@codebrewer.com

0

Actually the plugin forum is out of sync since I first posted about it. I don't believe it's a local problem if all groups except the plugin one work correctly, the problem is experienced by several people and I don't see forum posts in the NNTP groups, no matter if I use Thunderbird or Outlook Express.

Sascha

0

FWIW I'm seeing this too. I have been posting messages to both the plugin
newsgroup and the plugin web forums, and they show up independently and aren't
propagated across in either direction. Plugin newsgroup only AFAIK.

Actually the plugin forum is out of sync since I first posted about
it. I don't believe it's a local problem if all groups except the
plugin one work correctly, the problem is experienced by several
people and I don't see forum posts in the NNTP groups, no matter if I
use Thunderbird or Outlook Express.

Sascha



0

Please sign in to leave a comment.