Any one seen this with 3512+ builds?

I am just trying to debug :) IDEA is coming back with a connection fail on port 22529. This stuff was working till I just got 3516. Any ideas?

C:\dev\jdk\bin\java -Xdebug -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=127.0.0.1:22529,suspend=y,server=n -Dfile.encoding=windows-1252 -classpath C:\dev\jdk\jre\lib\charsets.jar;C:\dev\jdk\jre\lib\jce.jar;C:\dev\jdk\jre\lib\jsse.jar;C:\dev\jdk\jre\lib\rt.jar;C:\dev\jdk\jre\lib\ext\dnsns.jar;C:\dev\jdk\jre\lib\ext\ldapsec.jar;C:\dev\jdk\jre\lib\ext\localedata.jar;C:\dev\jdk\jre\lib\ext\sunjce_provider.jar;C:\dev\projects\tools\testng\testng-2.5.5-jdk15.jar;C:\dev\projects\tools\junit\junit.jar;C:\dev\lib\commons-beanutils.jar;C:\dev\lib\commons-collections.jar;C:\dev\lib\commons-dbcp.jar;C:\dev\lib\commons-digester.jar;C:\dev\lib\commons-discovery.jar;C:\dev\lib\commons-fileupload.jar;C:\dev\lib\commons-httpclient.jar;C:\dev\lib\commons-lang-2.0.jar;C:\dev\lib\commons-logging.jar;C:\dev\lib\commons-pool.jar;C:\dev\lib\commons-validator.jar;C:\dev\idea\lib\idea_rt.jar Test c:\dev\projects\webapp\WEB-INF\classes
FATAL ERROR in native method: JDWP No transports initialized, jvmtiError=JVMTI_ERROR_INTERNAL(113)
ERROR: transport error 202: connect failed: No route to host ["transport.c",L41]
ERROR: JDWP Transport dt_socket failed to initialize, TRANSPORT_INIT(510) ["debugInit.c",L500]
JDWP exit error JVMTI_ERROR_INTERNAL(113): No transports initialized
Process finished with exit code 1

2 comments

I've just updated to 3516 and debug has stopped working for me too...

On the console I get:

"FATAL ERROR in native method: No transports initialized
Transport dt_socket failed to initialize, rc = 509."

I also get an error message box saying:

"Error running OurApp: Unable to open debugger port : java.net.socketException "socket closed" at '127.0.1:1608' using socket transport."

Help! how can we fix this?

0

The problem fixed itself after a bit. Might have to do with rebooting.

0

Please sign in to leave a comment.