Flex, none of my breakpoints are getting hit

I'm trying to debug a flex application but none of my breakpoints are getting hit.
I'm sure my debug run settings are correct

10 comments
Comment actions Permalink

Breakpoints in your code or in SDK/libraries?
Does Debug console say that player connected?

0
Comment actions Permalink

thx,

in the code :)

No console doesn't say connected :(

0
Comment actions Permalink

oh the debug console does say its connected, not the console

0
Comment actions Permalink

Check that following check boxes selected: File | Settings | Compiler | Flex Compiler | Include debugging info SWF/SWC. Check that you don't have "-debug=false" additional compiler options

0
Comment actions Permalink

checked, still have the problem :(

0
Comment actions Permalink

How does breakpoint look like when player is connected: plain red circle or with black cross? What is the name of the file where you set breakpoint? Is it under source root? Are there files with the same name in other folders of the project? Is the module set correctly for run configuration? Do you compile SWF by IDEA or some 3rd party tool?

What is you IDEA version? Can you please attach screenshots of run configuration and Debug console?

0
Comment actions Permalink

sorry dude it was a cacheing use with FF problem fixed :)

0
Comment actions Permalink

Hello,
I am pretty sure I have the same issue. My application was working fine last week and today (Monday) the breakpoints, console dont work. My application works fine if I step through every function. If not the thing doesnt seem to execute. My app is an air app on mac, where and what cache should I clear out?

Thanks in advacne,
Joe

0
Comment actions Permalink

Joe, same questions:

How does breakpoint look like when  player is connected: plain red circle or with black cross? What is the  name of the file where you set breakpoint? Is it under source root? Are  there files with the same name in other folders of the project? Is the  module set correctly for run configuration? Do you compile SWF by IDEA  or some 3rd party tool?

What is you IDEA version? Can you please attach screenshots of run configuration and Debug console?

0
Comment actions Permalink

Alexander,
Thanks for the response. Turns out variables will not throw events if there is not some handle to them. I was declaring a File variable then adding the complete handler to it. Then calling load. Since I never retained the referece to the File var, the events were never being fired.

Great IDE!

Take care,
Joe

0

Please sign in to leave a comment.