HowSwap worthless in RC3

HotSwap is mostly worthless when developing webapps in RC3. Whenever you hotswap a class, the entire contents of the webapp are copied over again to the exploded directory.

Honestly, there are some serious quality problems in and around webapp modules (specifically building exploded directories). Is anyone looking at this? I understand if it isn't resolved for 5.0, but can we at least get an idea of the importance it has for 5.0.1?

5 comments
Comment actions Permalink

I have same problem, when I compile single class file it copies the whole
application files to explode directory. It annoys me every time. I hope they
fixed before release.

-Rambabu.

HotSwap is mostly worthless when developing webapps in RC3. Whenever
you hotswap a class, the entire contents of the webapp are copied over
again to the exploded directory.

Honestly, there are some serious quality problems in and around
webapp modules (specifically building exploded directories). Is anyone
looking at this? I understand if it isn't resolved for 5.0, but can we
at least get an idea of the importance it has for 5.0.1?



0
Comment actions Permalink

In article <5e3661540d858c760da5da6043d@news.intellij.net>,
rambabut@gmail.com wrote:

I have same problem, when I compile single class file it copies the whole
application files to explode directory. It annoys me every time. I hope they
fixed before release.


There is already an issue which looks like it was marked as fixed which
I filed a while back. I don't see the constant copying on me end
anymore, so I'd submit your project so they can test in your
conditions... if you can't submit your project, then create one that
simulates it.

R

0
Comment actions Permalink

I've turned off reloading in tomcat and it only reloads now when I press the 'Deploy All' button. Have you turned off reloading?

0
Comment actions Permalink

In article <16965586.1122526958186.JavaMail.javamailuser@localhost>,
Glen Stampoultzis <glen.stampoultzis@sensis.com.au> wrote:

I've turned off reloading in tomcat and it only reloads now when I press the
'Deploy All' button. Have you turned off reloading?


Yup sure did, seemed silly to have it on.

R

0
Comment actions Permalink

'Deploy All' button. Have you turned off

reloading?

Yup sure did, seemed silly to have it on.


Hrrmmm... wonder what's different with my setup then.

0

Please sign in to leave a comment.