debugger does not fire for Websphere 7, works fine for Tomcat

Hello:

Got the EAP version of Idea 9.

Got errors starting Idea with IBM jdk.

Set JDK_HOME to Sun's JDK 1.6.18

Idea started up fine.

I was then able to deploy (with some effort, I will report that in another post).

When I run in RUN mode works fine.

When I run in DEBUG mode, the page works fine, but the BREAK POINT is not honoured.

Same source code and the WAR artficat when deployed to TOMCAT works like a charm

RUN and DEBUG both work fine. DEBUG mode triggers break point.


Not sure whats missing.


-Narahari

4 comments

Is the breakpoint located in Java class or in JSP file?

Hello:

Got the EAP version of Idea 9.

Got errors starting Idea with IBM jdk.

Set JDK_HOME to Sun's JDK 1.6.18

Idea started up fine.

I was then able to deploy (with some effort, I will report that in another post).

When I run in RUN mode works fine.

When I run in DEBUG mode, the page works fine, but the BREAK POINT is not honoured.

Same source code and the WAR artficat when deployed to TOMCAT works like a charm

RUN and DEBUG both work fine. DEBUG mode triggers break point.


Not sure whats missing.


-Narahari

---
Original message URL: http://www.jetbrains.net/devnet/message/5258643#5258643



--
Nikolay Chashnikov
Software Developer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

0

The break point is inside the java file.

I dont have any JSP's in this Module.

-Narahari

0

Is breakpoint icon marked with 'tick' sign or it is empty red circle? Is 'Connected to target VM' messages shown in 'Variables' view of 'Debug' tool
window? Does 'Pause' action in 'Debug' tool window work?

The break point is inside the java file.

I dont have any JSP's in this Module.

-Narahari

---
Original message URL: http://www.jetbrains.net/devnet/message/5258717#5258717



--
Nikolay Chashnikov
Software Developer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"

0

Hi,
    Can you please tell me how (or where to found information) to configure websphere 7 to use jdk 1.6.18
    I have nearly th e some problem, project works fine with tomcat + jdk 1.6.18 but not with websphere (jdk1.6.0)

with many thanks

selmen@gmail.com

0

Please sign in to leave a comment.