Keyboard problems in build 2097

Anyone else noticing this? Backspace, delete, left, right, up, down don't
work. Is it just me?


7 comments
Comment actions Permalink

Nevermind. Seems to be a side effect of the console plugin.

"Brad" <brad@somewhere.com> wrote in message
news:ca4ni7$tmp$1@is.intellij.net...

Anyone else noticing this? Backspace, delete, left, right, up, down don't
work. Is it just me?

>
>


0
Comment actions Permalink

Hello, Brad!
You wrote on Tue, 8 Jun 2004 11:00:28 -0500:

B> Nevermind. Seems to be a side effect of the console plugin.

And that happend?

--
Alexey Efimov, Java Developer
Tops-BI
http://www.topsbi.ru


0
Comment actions Permalink

I had this happen several times as well. I just close the IDE and reopen it and everything is back to normal. I have not been able to figure out how to reproduce it.

0
Comment actions Permalink

Brad wrote:

>>Anyone else noticing this? Backspace, delete, left, right, up, down don't
>>work. Is it just me?
> Nevermind. Seems to be a side effect of the console plugin.

yeah - this has happened to me as well (in earlier builds 2091 and the
one before that). Just occasionally, never was able to reproduce it
reliably, but it only started after installing the console plugin.

CU,
Edwin

0
Comment actions Permalink

Hello, Edwin!
You wrote on Wed, 09 Jun 2004 09:53:17 +0200:

EvO> yeah - this has happened to me as well (in earlier builds 2091 and
EvO> the one before that). Just occasionally, never was able to
EvO> reproduce it reliably, but it only started after installing the
EvO> console plugin.

Hm... I can't reproduce it. Maybe you have also some other plugins
installed?

--
Alexey Efimov, Java Developer
Tops-BI
http://www.topsbi.ru


0
Comment actions Permalink

It started for me after starting my app server (JRun) from the console
window.

"Alexey Efimov" <aefimov@tengry.com> wrote in message
news:ca6k7r$n9t$1@is.intellij.net...

Hello, Edwin!
You wrote on Wed, 09 Jun 2004 09:53:17 +0200:

>

EvO> yeah - this has happened to me as well (in earlier builds 2091 and
EvO> the one before that). Just occasionally, never was able to
EvO> reproduce it reliably, but it only started after installing the
EvO> console plugin.

>

Hm... I can't reproduce it. Maybe you have also some other plugins
installed?

>

--
Alexey Efimov, Java Developer
Tops-BI
http://www.topsbi.ru

>
>


0
Comment actions Permalink

Alexey Efimov wrote:

EvO> never was able to reproduce it reliably, but it only started
after installing the console plugin.
Hm... I can't reproduce it. Maybe you have also some other plugins
installed?


Only the UnitTest one. But yeah, I cannot reproduce it consistently
myself. Restarting IDEA didn't help, uninstalling the plugin (and
restarting) does - that's what led me to believe it's in Console.
Let me know what I can do to help - hate having to uninstall it: it's
very useful.

CU,
Edwin

0

Please sign in to leave a comment.