IC-93.13 failed to import global libs from 8.1.4 export???

I exported all settings from 8.1.4, then imported them to an IC-93.13 build. There was no even as much as an option to import the global libs and they naturally were not imported.

Anyone knows what's the story with this, why?

tia

7 comments
Comment actions Permalink

I had the same problem.

Here is a temp fix. From exported jar file, look for applicationLibraries.xml under options folder and copy that file manually.  

0
Comment actions Permalink

Hi.

Please, create an issue in YouTrack: http://youtrack.jetbrains.net/welcome
Thank you for reporting this.

Alexander.

0
Comment actions Permalink

I am providing jetbrains with free QA on their sub-beta v9, if they are too lazy to care about bug tracking, the heck with it.

0
Comment actions Permalink

+1

I completely agree.

This is a very fundamental change you are supposed to be fixing and verifying before releasing the product.

I am wondering how you guys missed this crucial feature in the app.

I remember having the same issue when you released IDEA 7 EAP or IDEA 8 EAP. But, it  was fixed before GA.

Please check original posters reporting date. It was reported on Mar 14, 2008 and the bug is yet to be fixed.

Now, you are asking us to open another issue?

Shame on you.


FYI - Our IT department has been delaying all our migration due to this bug and have been eagerly checking release after release in EAPs to get this bug fixed.

0
Comment actions Permalink

well, you could twitter about it, or write a facebook entry ..maybe they will fix it.
Joking aside: you can discuss stuff in here and ask if you are doing something wrong, but  you should file a jira/youtrack/support issue to get it fixed...

0
Comment actions Permalink

> It was reported on Mar 14, 2008 and the bug is yet to be fixed.
On Jan 1 actually.

Alexander.

0
Comment actions Permalink

Ok, I believe somebody will find this report here and fix the bug.

Alexander.

0

Please sign in to leave a comment.