Run BUG?

in the RUN menu, i have a Main class specified, which
is not in the project source, but in a library that is attached
to the project. when i open the Class Browser in the Run Dialog
i can switch to the project and there i can see the libraries, in the
library
where the Main class is i did'nt see a class to select, only packages and
sub packages, maybe the problem is that the Main class which i want to
select
is in the root of the library, without a package name. if i type the class
name
manually, the application runs without problems, but in the run combobox,
there is a little red cross above the name of the run configuration.
sounds like a bug!


1 comment
Comment actions Permalink

Yes, it is the bug
http://www.intellij.net/tracker/idea/viewSCR?publicId=25872

--

Dmitry Peshehonov
Software Developer
JetBrains, Inc
http://www.jetbrains.com
"Develop with pleasure!"


"Ercan Oezkan" <ercano@netropol.com> wrote in message
news:btmo3v$1af$1@is.intellij.net...

in the RUN menu, i have a Main class specified, which
is not in the project source, but in a library that is attached
to the project. when i open the Class Browser in the Run Dialog
i can switch to the project and there i can see the libraries, in the
library
where the Main class is i did'nt see a class to select, only packages and
sub packages, maybe the problem is that the Main class which i want to
select
is in the root of the library, without a package name. if i type the class
name
manually, the application runs without problems, but in the run combobox,
there is a little red cross above the name of the run configuration.
sounds like a bug!

>
>


0

Please sign in to leave a comment.