TeamCity fails to recognize updated build file!

Hi,

I have been using TeamCity for over six months now.
Of late, I have observed a peculiar issue. I made some changes in the build.xml so that the build script is compatible for both windows and mac environment.
Also, I added an Ant command line parameter "propertyfile".

TeamCity never picked up the new build.xml, and also it seems that its not able to read the commandline parameter either.
For now, I have worked this around by specifying the property file in the build script itself and putting the build script directly into the TeamCity Build Runner configuration.

Has anyone else seen this kind of a problem? Is this a bug that has been logged already?

Thanks,
Gourav

2 comments
Comment actions Permalink

Hello Gourav,

Please post TeamCity questions to the TeamCity forum: http://www.jetbrains.net/devnet/community/teamcity?view=discussions

I have been using TeamCity for over six months now.

Of late, I have observed a peculiar issue. I made some changes in the
build.xml so that the build script is compatible for both windows and
mac environment.

Also, I added an Ant command line parameter "propertyfile".

TeamCity never picked up the new build.xml, and also it seems that its
not able to read the commandline parameter either.

For now, I have worked this around by specifying the property file in
the build script itself and putting the build script directly into the
TeamCity Build Runner configuration.

Has anyone else seen this kind of a problem? Is this a bug that has
been logged already?

Thanks,
Gourav
---
Original message URL:
http://www.jetbrains.net/devnet/message/5231061#5231061

--
Dmitry Jemerov
Development Lead
JetBrains, Inc.
http://www.jetbrains.com/
"Develop with Pleasure!"


0
Comment actions Permalink

Sorry about that!!! My Bad!!!

0

Please sign in to leave a comment.