Idea not starting

Hi,

My IDEA doesn't want to start anymore.
I've submitted a bug (21241) for Build 963 and then today I've done a fresh install of 977 (I've only kept my project files).
It started OK and after I've worked with it for a couple of hour boom!
Stopped reacting, had to kill it and wouldn't start again.

Any suggestions (apart from reinstalling it)? Please?

Maia ]]>



4 comments
Comment actions Permalink

maia wrote:

Hi,

My IDEA doesn't want to start anymore.
I've submitted a bug (21241) for Build 963 and then today I've done a fresh install of 977 (I've only kept my project files).
It started OK and after I've worked with it for a couple of hour boom!
Stopped reacting, had to kill it and wouldn't start again.

Any suggestions (apart from reinstalling it)? Please?

<desperate>
Maia
</desperate>


Please attach any exceptions, log messages etc.

Thanks,
IK

--
Igor Kuralenok
IntelliJ Labs / JetBrains Inc.
http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

Hi,

No error message, no stacktrace. Just dead.

I'm attaching a thread dump and the last log entries (similar info is available in bug 21241).

I've been experimenting with deleting stuff and starting IDEA again and the one thing that helped was deleting my user directory (.IntellijIdea/config)

So I'm able to code again, but with an uneasy feeling :)



Attachment(s):
dump.txt
idea_last_logentries.txt
0
Comment actions Permalink

Maia, check your temporary directory (/tmp on *nix, C:\Documents and Settings\your_user_name on windows). If there are too many files there IDEA gets in trouble, specially the CVS operations.

It seems that IDEA needs to scratch the temp dir for some operations, and when there are too many entries there (I had around 20k entries left by damn ICQ) it sures gets in trouble.

0
Comment actions Permalink

ops. If you're on windows your TEMP dir should be
\Local Settings\Temp]]>

0

Please sign in to leave a comment.