Hotswap -> Tomcat redeploying context

Hello,

Made the error of posting this under 'Documentation' before, so reposting here...

Any tips on getting Tomcat to stop doing an 'Undeploy Context' when I am debugging and I compile? I have searched this forum and tried some different settings, based on what I found, but still no dice.

I have it set right now to:
Compiler | NEVER deploy after compile,
Debugger | ALWAYS for reload after compile

I checked the Tomcat config files, and there are no 'reload' tags at all. Should I add one and set it to no?

Versions:
Tomcat 5.5, JVM 1.5.0_06 IntelliJ 4.5

Any tips?

Thank you

6 comments
Avatar
Nikolay Chashnikov

Hello april,

It's a bug in IDEA 4.5. You should use latest IDEA 6.0.5.

Hello,

Made the error of posting this under 'Documentation' before, so
reposting here...

Any tips on getting Tomcat to stop doing an 'Undeploy Context' when I
am debugging and I compile? I have searched this forum and tried some
different settings, based on what I found, but still no dice.

I have it set right now to:
Compiler | NEVER deploy after compile,
Debugger | ALWAYS for reload after compile
I checked the Tomcat config files, and there are no 'reload' tags at
all. Should I add one and set it to no?

Versions:
Tomcat 5.5, JVM 1.5.0_06 IntelliJ 4.5
Any tips?

Thank you



0

Oh! I'll see if I can get an upgrade.

If you don't mind my asking, what is the bug? I ask because the other developers at this company use the same versions and don't have the same problem.

0
Avatar
Nikolay Chashnikov

Hello april,

I'm not sure what was the mentioned bug but several fixed related to reloading/redeploying
had been made since IDEA 4.5 so I hope the bug is fixed. You can download
trial version of IDEA 6.0.5 and check whether the bug is fixed.

Oh! I'll see if I can get an upgrade.

If you don't mind my asking, what is the bug? I ask because the other
developers at this company use the same versions and don't have the
same problem.



0

Hi,

I downloaded 6.0.5, and the exact same thing is happening. The output looks liike this:

Jun 27, 2007 9:46:26 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig checkResources
INFO: Undeploying context []

0
Avatar
Nikolay Chashnikov

Hello april,

Please go to ]]>/conf/logging.properties file and add the following
line at the end:
org.apache.catalina.startup.HostConfig.level = FINE

Then please reproduce your problem and post here output from Tomcat server.

Hi,

I downloaded 6.0.5, and the exact same thing is happening. The output
looks liike this:

Jun 27, 2007 9:46:26 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig
checkResources INFO: Undeploying context []



0

Please sign in to leave a comment.