Debugging on MacOS X (#813)


I can't get debugging to work properly on #813 (3.0.4 is fine)

First off,when you click in the gutter to create a breakpoint, it comes up disabled. If you right-click on the breakpoint bullet to pop-up the contextual menu, it removes the breakpoint (same as left-click). If you use the breakpoints panel to enable the breakpoint, you find that the breakpoint has not been set to suspend the VM by default, so you have to set it manually. Even so, when you run the program, it never reaches the breakpoint or terminates, it just 'goes away' (without a breakpoint the code, a test case, runs through until it throws an exception a line later).

As I say, all this runs fine on 3.0.4; so is anyone else debugging successfully under #813 (and JDK 1.3.1 or 1.4.1_01) before I submit a bug report?

1 comment

If you right-click on the breakpoint bullet to pop-up the contextual menu, it removes the breakpoint (same as left-click).



Please submit a bug for this.

As for the wrong default settings for the newly created breakpoints, the issue has already been resolved and the fix will be
available in the next build.

The workaround:
1. Locate /options/project.default.xml 2. Search for the 3. Add the following child to the node: ]]>

All newly created projects will have correct defaults.
You will also need to modify your existing projects in the same way.


Best regards,
Eugene Zhuravlev
JetBrains, Inc, http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"



0

Please sign in to leave a comment.