Strange import bug

Hi,

I just downloaded #807, and setted up with our project. That project
works nicely with 3.0 but under the new build it produces a strange
bug - I think around the import parsing something is broken. I attached
a cleaned-up version of the project with almost all the methods removed,
but the bug is still visible:

in the file com.cybelius.api.util.BeanInfoCollector line 18 it indicates
an error, where there is no error. I think it is originated from, that
in file com.cybelius.vfs.local.LocalFileSystem it did not find the
abstract parent class (import helper pops-up) but actually it is
imported with the *, and there is no other class with the parent name.

Can someone from JetBrains confirm that this is a bug not some
misconfiguration.

Zsolt

P.S.: I would file a bug report to tracker, but I didn't find a way to
attach files there. Did I missed it?




Attachment(s):
MNGsend.zip
MNGsend_project.zip
3 comments

For some reason, you can't attach files to your first message in the tracker, but you are able to post attachments to replies. What most people do is open a ticket, and then immediately post a response containing the screenshots/log files/etc. That seems to work pretty well.

Tobin

0

Thanks I did it. This will be:

http://www.intellij.net/tracker/idea/viewSCR?publicId=10849

Zsolt

Tobin Juday wrote:

For some reason, you can't attach files to your first message in the tracker, but you are able to post attachments to replies. What most people do is open a ticket, and then immediately post a response containing the screenshots/log files/etc. That seems to work pretty well.

Tobin


0

This bug also exists in #809 for me. Does anyone else see this?

Zsolt

Zsolt Homorodi wrote:

0

Please sign in to leave a comment.