Javascript Uncaught TypeError: Undefined is not a function...Uncaught refs and anonymous functions...

Hi All,

Just purchased PhpStorm and got it to work on a small test project.  But my I cannot get it to work on website that I am working on .  The website is purchased source code in PHP/Javascript for accessing MySQL database.

Everything is loaded as a project and connected to Xdebug on my server (remote on my local network).

I am receiving the following error in PhpStorm's Console tab:

-----------------------------------------------------------------------
Uncaught TypeError: undefined is not a function
  (anonymous function) 
Uncaught ReferenceError: w is not defined
  s 
  o 
  t.exports 
  (anonymous function) 
  (anonymous function)
-----------------------------------------------------------------------

It seems as though some of the code calls javascripts on sites such as doubleclick.net.  I am not sure if they can be commented out of the sourcecode without something breaking.

Is there a way to ignore these errors as I do not wish to debug these scripts?

Or is there a way to fix it so PhPStorm has the info that it needs?

There are items listed in the Scripts tab but I do not see a way to where PhpStorm identifies where in the Php code the problem originates.

Any help is greatly appreciated!

Best regards,

Michael

3 comments
Comment actions Permalink

These errors come from the browser, not from PHPStorm. Something must be wrong with your code... But the provided information gives me no clues

0
Comment actions Permalink

Thank you, Elena, for the response.

The code has been running fine in the two separate browsers.  But when debugging, the PhpStorm never hits breakpoints.  It will stop and then continue but it never shows the current code just the filename in the Debug tab - and it never hits any breakpoints.  I'm not sure how the code would stop be the problem as it is imported properly, synchronized and the browser (Chrome) has the debug icon green and the JB indicates it is connected to PhpStorm.  It is running on the server, connect to  PhpStorm and PhpStorm is controlling it but giving the listed errors and not using the breakpoints I set.

Also, I see an error that says the "Built-in HTTP server on custom port 63342" is disabled.  This was not seen before I added WebStorm earlier today. Not sure why it would want to use the built-in server when I am debugging remotely on another machine.  Can you please let me know what information you need to help me.  Thanks!

0
Comment actions Permalink

Situation is resolved.

0

Please sign in to leave a comment.