A probjem with scr.zip not being found

Hi all,
I have a question that someone may have seen. I noticed, around EAP version
665, I was having a problem with IDEA not being able to load the src.zip
file during startup (it is looking in the correct location). For example,
uninstalled 663 and installed 664...it asked for name and SR# and it worked
fine. Then when I got 665 I did the same, I uninstalled 664 and installed
665 only this time it did not ask for my name and SR#...well...ok...I went
ahead and tried to run it and it started to load the libs and then when it
got to src.zip it just sat there churning away on my HD. The sequence
continues, I then uninstall and get 666 and it asks for my name and SR# and
again loads and runs fine. This sometimes happens every other version but
then again it sometimes it has skipped a version. I now have 668 and it has
the same problem.

Also, when it finally stops trying to load the src file it comes back with
an error "An eternal error occurred. You will need to restart..."
I have attached two jpg files that show these problems and I wanted to run
it by some people here first to see if it is user error of some kind before
reporting it as a bug.

System AMD XP 2100+
ASUS A7M266 MoBo
GeForce4600
IMB Deskstar 60GB
768MB DDR 256 RAM

Thanks for any advice.
John W. Franklin







Attachment(s):
error2.JPG
error1.JPG
1 comment
Comment actions Permalink

Please submit this issue into the Tracker. And also do not forget to attach
the log file (see the message from the dialog attached!).

--
Valentin Kipiatkov
JetBrains, Inc
http://www.intellij.com
"Develop with pleasure!"

"John W. Franklin" <jwfranklin@cox-internet.com> wrote in message
news:aq0r2o$cgm$1@is.intellij.net...

Hi all,
I have a question that someone may have seen. I noticed, around EAP

version

665, I was having a problem with IDEA not being able to load the src.zip
file during startup (it is looking in the correct location). For example,
uninstalled 663 and installed 664...it asked for name and SR# and it

worked

fine. Then when I got 665 I did the same, I uninstalled 664 and installed
665 only this time it did not ask for my name and SR#...well...ok...I went
ahead and tried to run it and it started to load the libs and then when it
got to src.zip it just sat there churning away on my HD. The sequence
continues, I then uninstall and get 666 and it asks for my name and SR#

and

again loads and runs fine. This sometimes happens every other version but
then again it sometimes it has skipped a version. I now have 668 and it

has

the same problem.

>

Also, when it finally stops trying to load the src file it comes back with
an error "An eternal error occurred. You will need to restart..."
I have attached two jpg files that show these problems and I wanted to run
it by some people here first to see if it is user error of some kind

before

reporting it as a bug.

>

System AMD XP 2100+
ASUS A7M266 MoBo
GeForce4600
IMB Deskstar 60GB
768MB DDR 256 RAM

>

Thanks for any advice.
John W. Franklin

>
>
>
>


0

Please sign in to leave a comment.