Struts taglibs

I am developing using struts taglibs. It annoys me that IDEA does not recognize the struts tags (html:,logic:...) and displays them in red.

I tried registering an URI /tags/struts-html and pointing to the TLD file but that didn't work.

Anybody knows how to fix this?

4 comments
Comment actions Permalink

Have you configured webapp support in project?
Idea needs to know where WEB-INF directory resists.




U¿ytkownik "Halldor" <nospam@spam.org> napisa³ w wiadomo¶ci
news:15622469.1061820402323.JavaMail.itn@is.intellij.net...

I am developing using struts taglibs. It annoys me that IDEA does not

recognize the struts tags (html:,logic:...) and displays them in red.
>

I tried registering an URI /tags/struts-html and pointing to the TLD file

but that didn't work.
>

Anybody knows how to fix this?



0
Comment actions Permalink

yup, works fine for me here. Also make sure you've added the libs to
web.xml

R

Michal Szklanowski wrote:

Have you configured webapp support in project?
Idea needs to know where WEB-INF directory resists.




U¿ytkownik "Halldor" <nospam@spam.org> napisa³ w wiadomo¶ci
news:15622469.1061820402323.JavaMail.itn@is.intellij.net...

>>I am developing using struts taglibs. It annoys me that IDEA does not


recognize the struts tags (html:,logic:...) and displays them in red.

>>I tried registering an URI /tags/struts-html and pointing to the TLD file


but that didn't work.

>>Anybody knows how to fix this?



0
Comment actions Permalink

Yes that did it.

Thanks a lot for answering this question!

0
Comment actions Permalink

It does not work for me. I use Tomcat5.0 and configured idea944 as follows.
Something must be wrong in this config for sure:

Project Properties > Run/Debug > WebApp
to create a new configuration
Gave it the name of my webapp
Then hit "Configure..." button near "Web Application"
Gave it the name of my webapp
and the path to it: C:\Apache-Tomcat-5.0\webapps\ucl-proculture
Checked "Validate JSP on make"
"Ok"

Application Server: Tomcat 4.0 - can't specify 5.0 here

Application server run configuration: left empty
Edit Defaults:
Web application: ucl-proculture
Application server: Tomcat 4.0.x Server
Catalina home: C:\Apache-Tomcat-5.0
Path to Catalina configs: C:\Apache-Tomcat-5.0\conf\Catalina
Application context path: ucl-proculture
VM parameters:

Could you tell me what's wrong with this config ?
Denis


"Robert S. Sfeir" <no_mail@jetbrains.com> wrote in message
news:bifpbk$12b$1@is.intellij.net...

yup, works fine for me here. Also make sure you've added the libs to
web.xml

>

R

>

Michal Szklanowski wrote:

>

Have you configured webapp support in project?
Idea needs to know where WEB-INF directory resists.

>
>
>
>

U¿ytkownik "Halldor" <nospam@spam.org> napisa³ w wiadomo¶ci
news:15622469.1061820402323.JavaMail.itn@is.intellij.net...

>
>>I am developing using struts taglibs. It annoys me that IDEA does not
>

recognize the struts tags (html:,logic:...) and displays them in red.

>
>>I tried registering an URI /tags/struts-html and pointing to the TLD

file

>

but that didn't work.

>
>>Anybody knows how to fix this?
>
>
>

>


0

Please sign in to leave a comment.