Command Line Tool Support Does Not Work in WebStorm 6

"Command Line Tool Support" plugin version 127.122 (installed on WebStorm version 6.0.1) does not work! I read the documentation, and did exactly what it said to do to execute a command in the command line. But when I enter a command in the command line and hit <return>, nothing happens.


Here's a video that demonstrates the problem: link

5 comments
Comment actions Permalink

Do you have Vim plugin installed? It sometimes produces such an effect, see issue. Otherwise please attach your log (Help | Show log in...) to this issue.

0
Comment actions Permalink

Yes, I do have ideaVim plugin installed. I hope you're not saying that I have to choose between using the ideaVim plugin or the command line tool support plugin. You should be able to use both. If these 2 plugins cannot coexist, then that's a bug.

idea log: http://f.cl.ly/items/0k2x3p312m3I2U2v0v1S/idea_log.txt

0
Comment actions Permalink

Feel free to vote for the issue http://youtrack.jetbrains.com/issue/VIM-91 and to watch it to get notified when it would be fixed.

0
Comment actions Permalink

Wow, it appears this has been a problem for over 2 years already, according to http://youtrack.jetbrains.com/issue/VIM-91 !!! Why isn't anyone trying to fix it? Sure, you can work around it, but it's cumbersome, and makes WebStorm seem clunky and unpolished - tarnishing its sexy reputation.

Even if this turns out to be an ideaVim bug, I think JetBrains should care about it and treat it like a WebStrom problem (i.e. a big deal!) because it's making WebStorm look bad (broken). Yeah I'll vote for this bug to be fixed. But consider this: How many people have already voted by going to another IDE, instead of bothering to tell you (JetBrains) that this bug sucks?

0

Please sign in to leave a comment.