gray out run on webstorm

Hi all
i start using webstorm and after a day of good work with it, i found i cant save the configuration to run my node.js app.
when i select node executable, working directory and my app.js nothing will be happened.
im using the lastest trial version.
i attached the configuration.
thanks in advance



Attachment(s):
webs.JPG
12 comments
Comment actions Permalink

Hi,

Do you mean it doesn't start? Does it display any error dialog or balloon?

Kirill

0
Comment actions Permalink

no nothing
after the configuration the run is still grayed out.
i cannot start node in this situation.

0
Comment actions Permalink

What exactly is greyed out? Can you attach a screenshot?

0
Comment actions Permalink

here you are



Attachment(s):
Capture.PNG
0
Comment actions Permalink

I was expecting an IDE screenshot.

0
Comment actions Permalink

oops, sorry
full screen IDE



Attachment(s):
Untitled.jpg
0
Comment actions Permalink

Thanks, I do not see any run configuration selected in the drop down. You need it to look something like this:
debug.png
Do you have anything in dropdown list?

0
Comment actions Permalink

the problem is when i try to select something from dropdown list the option it gaves me is "edit configuration..."
it seems my configuration has never been saved before.
thanks

0
Comment actions Permalink

Do you press OK in run configuration dialog after you enter your settings? Can you record a screencast? (using e.g. screenr.com)

Thanks!

0
Comment actions Permalink

of course i click OK when i change the configuration :O
here the screencast:
http://www.screenr.com/xI07
thanks in advance

0
Comment actions Permalink

Got it now. You're changing the default run configuration - these settings will be assigned to a new one when you create it. You need to hit '+' button at the top-left: http://clip2net.com/s/2Ls3o.

0
Comment actions Permalink

thanks a lot Kirill
i don't even know that i should create a new configuration!
thanks again!

0

Please sign in to leave a comment.