IdeaVIM -- can't enter normal mode

I've got IdeaVIM v0.16.60 installed with PHPStorm 2.1, but I can't tell when I'm editing.  That is, the editor acts like it's in normal, non-VIM mode.  I've got IdeaVIM working on my Mac, which is what I normally use, but no luck ever getting it working with my new install on Vista.

It does seem to be loading, however.

2011-05-24 13:14:23,100 [      0]   INFO -        #com.intellij.idea.Main - ------------------------------------------------------ IDEA STARTED ------------------------------------------------------
2011-05-24 13:14:23,179 [     79]   INFO -        #com.intellij.idea.Main - Using "FocusKiller" library to prevent focus stealing.
2011-05-24 13:14:23,775 [    675]   INFO - j.ide.plugins.PluginDescriptor - Cannot find plugin com.intellij resource-bundle: org.intellij.images.ImagesBundlemessages.WebIdeBundle
2011-05-24 13:14:23,897 [    797]   INFO - llij.ide.plugins.PluginManager - Loaded plugins:IDEA CORE, IdeaVIM (0.16.60), Apache config (.htaccess) support (1.0), CSS Support, ASP (0.1), CVS Integration (0.1), Database Support (1.0), Git Integration (8.1), Task Management (1.0), GitHub, HAML, hg4idea (10.0), HTML Tools (2.0), SpellChecker (1.0), JavaScript Support (1.0), XPathView + XSLT Support (4), IntelliLang (8.0), JavaScript Debugger (1.0), Inspection-JS (2.0), JavaScript Intention Power Pack (0.9.4), Java Server Pages Integration (1.0), LESS support, Perforce Integration (2.0), Phing Support (1), Remote Hosts Access (0.1), PHP (2), QuirksMode, Refactor-X (2.01), RELAX-NG Support (1.6), SASS support, SQL support (1.0), Subversion Integration (1.0), W3C Validators (2.0), YAML

Any ideas?

2 comments

Please ensure that you have IdeaVim mode enabled. Tools | Vim Emulator.

Regards,
Oleg

0

Please sign in to leave a comment.