Javascript debug configuration crashes chrome launch ("parameter is incorrect")

Answered

I have tried reinstalling both chrome and phpstorm with default settings to no avail.

I have the extension for chrome installed (if that makes any difference).

Debug works on my laptop but not my desktop.

10 comments

Hello,

What PhpStorm and Chrome versions do you run?

How do other browsers behave (like Internet Explorer)?

Please attach a screenshot of File | Settings | Tools | Web Browsers.

0

Chrome: 67.0.3396.79

PhpStrom: 2018.1.4 (181.5087.24)

I have not tested other browsers (IE has been replaced with Edge on my Windows 10 computer).

0

Just tried on 2018.1.5, no difference

0

Do I get right that chrome.exe path is wrong?
If so, please click the Path column for Chrome in Web Browsers and provide it with a proper path.

0

Eugene's suggestion of manually setting the path worked. I had to set from default to Chrome and set the chrome path manually for the debugger to not throw this error. Are there any suggestions as to how to get the default configuration to work? I'd rather not have to manually set this for every file I'm launching the debugger on

0

Maybe it has to do something with current Chrome installation - can't reproduce that at both of my Windows 10 systems.

Did you try reinstalling Chrome?

0

I did, but I will try again and investigate further.

0

On 2018.1.6, I've had the issue happen even after setting the path to chrome manually. I deleted everything under .PhpStorm2018.1 and reinstalled it to have the manual path setting work again. I will try reinstalling chrome again to see if it will work without manually setting the path. I don't know if my windows version could affect this but here it is

0

what is the result of running `start chrome` in Windows cmd console?

0

running start chrome on powershell (on my laptop and my desktop) launches Chrome

0

Please sign in to leave a comment.